WTF. Man steelt helikopter en crasht

Een inbreker probeerde meerdere helikopters te starten op de luchthaven van Sacramento in de Amerikaanse staat Californië. Wanneerhij daaruiteindelijk in slaagde, liepzijn avontuurniet zo geweldig af.

Foto Pexels
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De man steeg uiteindelijk op om zeer snel terug neer te storten. Hij liet de helikopter aan diggelen en op zijn zij achter. De avonturier ontvluchtte de luchthaven.

Brandbestrijding

Het vernieldetuig was afkomstig van het in Sacramento gevestigde charterbedrijf Capitol Helicopters. Het was een Bell 407 heavy-lift die verschillende functies kon uitvoeren. Het werd onder andere gebruikt voor brandbestrijding.

De FBI, de Federal Aviation Administration, de National Transportation Safety Board en de politie van de stad hebben het incident onderzocht.

WTF

meer WTF

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight