WTF. Man wordt wakker in hotelkamer terwijl medewerker «aan zijn tenen sabbelt»

Een Amerikaanse man heeft een wel heel opmerkelijke nacht achter de rug. Tijdens een overnachting in een hotel werd hij in het midden van de nacht wakker omdat eenmedewerker aan zijn tenen aan het zuigen was. De man klaagt het hotel nu aan.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De feiten vonden plaats in Nashville op 30 maart. Het slachtoffer, Pete Brennan had een overnachting geboekt in het Hilton Downton Nashville hotel. Hij moest in de stad zijn voor zijn werk.

Rond 5 uur ’s ochtends werd Brennan wakker toen hij plots iets aan zijn voeten voelde. Het bleek een hotelmedewerker te zijn die Brennans sleutelkaart had gekopieerd en zichzelf had binnengelaten. «Meteen sprong ik recht en begon ik hem allerlei vragen te stellen», zegt Brennan aan lokale media. «Wie ben jij? Waarom ben jij in mijn kamer? Wat doe je hier?»

«Ik zag dat hij een uniform van het hotel droeg en een badge met zijn naam erop. Hij praatte wel tegen mij, maar gaf geen concrete antwoorden.»

Vuur

De dader bleek de 52-jarige David Neal te zijn. Aan de politie verklaarde hij dat hij de kamer van Brennan was binnengegaan omdat hij vuur rook. Maar zijn uitleg pakte niet en Neal werd gearresteerd. Hij werd aangeklaagd voor inbraak en aanranding.

Het incident heeft een grote impact gehad op Brennan: «Ik voel me thuis nog steeds niet veilig.» Brennan besloot om ook het hotel aan te klagen.