WTF. Politie achtervolgt naakte bestuurder van gestolen schoolbus met dood hert erin

Bij de politie van het Amerikaanse Carroll Township in Pennsylvania liep dinsdagochtend een melding binnen over een gestolen schoolbus. Toen een patrouille de bus opmerkte, zetten de agenten de achtervolging in. Eenmaal tot stilstand gekomen, sloeg de dief op de vlucht terwijl hij zijn kleren uittrok.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Volgens lokale media merkte de Pennsylvania State Police (PSP) in Gettysburg dezelfde gestolen bus op. Een patrouille zag de bus rijden op een parkeerplaats van Giant Foods en Rite Aid. De schoolbus reed vervolgens de snelweg op, waarna het voertuig werd ingehaald door de politie.

Volgens de agenten stopte de bus aanvankelijk, maar reed snel weer weg, waarna de politie de achtervolging inzette. Even verderop nam de bus een afslag en verliet de snelweg. Bestuurder Tony Saunders hield halt, stapte uit en rende weg voor de politie.

Dood hert

Agenten verklaren dat Saunders tijdens het rennen zijn kleren uittrok tot hij volledig naakt was. Hij liep in zijn adamskostuum verschillende parkeerplaatsen en drukke straten over, tot hij gearresteerd werd. De man bekende dat hij de bus eerder dinsdagochtend had gestolen nadat hij een BMW in de prak had gereden.

Saunders gaf ook toe dat hij een dood hert in de bus had gelegd. Hij wou het kadaver vervoeren naar huis om te gebruiken als meststof voor zijn tuin. De man zit momenteel vast in de gevangenis van York County voor het ontvluchten van een agent, heling, roekeloos rijden en verzet bij arrestatie.