WUT. DIT is meest sexy man van Verenigd Koninkrijk, volgens poll op Britse datingsite

Een poll op de Britse datingwebsite IllicitEncounters met de vraag wie de meest sexy man in het Verenigde Koninkrijk is, heeft een verrassende winnaar opgeleverd.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Niemand minder dan ex-‘Top Gear’-presentator Jeremy Clarkson kwam als winnaar uit de bus. Na zijn tumultueuze exit bij ’s werelds populairste autoprogramma leidt de 62-jarige Clarkson een weinig glamoureus leven op een boerderij in Oxfordshire.

De poll ging uit van IllicitEncounters, een datingsite voor getrouwde mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een affaire. Tweeduizend vrouwen brachten hun stem uit. ‘Match of the Day’-presentator Gary Lineker eindigde als tweede, voormalige rugbyspeler Mike Tindall werd tot derde meest sexy man verkozen. Clarkson kreeg meer stemmen dan populaire acteurs Idris Elba en Ryan Reynolds. Hij versloeg ook onder meer president van Oekraïne Volodimir Zelenski.

‘Bad boy’-boerenvibe

«Clarksons ‘bad boy’-boerenvibe heeft duidelijk aantrek bij 30-plussers», aldus een woordvoerster van de site.

IllicitEncounters.com vroeg ook aan 2.000 mannen om de volgens hen ‘meest sexy vrouwen van het Verenigde Koninkrijk’ op te sommen. Televisiepresentatrice Susanna Reid kreeg de meeste stemmen, gevolgd door o.a. actrice Amanda Holden en royalty’s Catherine Middleton en Meghan Markle.