YouTuber breekt op gruwelijke wijze zijn arm tijdens livestream

In een livestream kan van alles gebeuren, en eventjes een ongemakkelijk moment eruit monteren, is geen optie. Al was dat wel bijzonder handig geweest tijdens de laatste livestream van de Pitchside-podcast op YouTube. Tijdens die uitzending brak YouTuber Tom Garratt zijn arm tijdens het armworstelen. Met klapgeluid erbij.

Video
door
Redactie online
Leestijd 1 min.

Tijdens een recente aflevering van de Pitchside podcast, door YouTubers Reev, Theo Baker en Tom Garratt, wilde het trio een potjearmworstelen. Dat wilden ze doen in afwachting van de match zondag tussen Premier League-voetbalploegen Newcastle United en Arsenal. Alleen verliep dat kort intermezzo niet als gepland. Wanneer Theo Baker en Tom Garratt armworstelen, is er plots een huiveringwekkend klapgeluid te horen. Meteen is duidelijk dat er iets mis is met de arm van Tom. «Oh f***», vloekte hij enigszins verbaasd.

«Alles voor de content!»

Het resulteerde in een bezoekje aan de spoed. «Een hele prestatie om het vreselijkste geluid ooit te maken in een podcast waarin Theo commentaar geeft op voetbal», schreef Chris Dixon, een gast op de podcast, later op Twitter. «Tom is oké nu.» Daarna volgde een foto van Tom, met zijn arm in het gips. «Hoi iedereen, Tom heeft een röntgenfoto laten nemen en heeft zijn opperarmbeen gebroken. Hij laat weten dat hij alles doet voor de content

Fans wensten hem veel beterschap toe. Anderen zweerden om nooit nog te armworstelen na het zien van de beelden.