«Zo begint een pandemie!»: vrouw eet ongestoord verder nadat vogel hapje uit haar bord neemt (video)

Een video van een restaurantbezoeker die ongestoord verder eet nadat een vogel op haar bord spaghetti was geland en enkele hapjes had genomen, verdeelt de meningen op sociale media.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De vrouw kijkt verbijsterd toe hoe een vogeltje neerstrijkt op haar kom spaghetti en uit haar bord begint te eten. «Ik verwijt die vogel zelfs niets», zegt ze tegen haar vriend, terwijl de vogel van haar bord smult. «Hij is waarschijnlijk uitgehongerd.»

«Patiënt zero»

Als het dier weer wegvliegt, neemt de vrouw een volgende hap – tot ontsteltenis van sommigen op sociale media. Ze wijzen daarbij op het potentiële gevaar voor de volksgezondheid: «Zo wordt ze patiënt zero», klinkt het in een reactie. «Ze zoent haar vriend, die dan weer zijn minnares kust in het weekend, die dan haar echtgenoot kust, enzovoort. En zo wordt de hele wereld ziek. Dit is precies hoe een pandemie begint.»

«Over twee maanden zitten we allemaal weer opgesloten», voegde een ander eraan toe. En een derde persoon schreef: «Ik weet zeker dat die vogel op straat op een paar oude stukjes kauwgom heeft gepikt voordat ze op haar bord landde!»

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be