Aagje Vanwalleghem openhartig over adoptie: «Ik was ‘bestemd’ voor Japan, maar om deze reden ging het niet door» (video)

In het VTM-programma ‘Waarheid Durven of Doen’ kruipen vier bv’s gezellig samen in een villa voor enkele uitdagende opdrachten. De gasten doen er steevast nieuwe onthullingen. Volgende week maandag is het de beurt aan Gunther Levi, Veronique De Kock, Dorothee Dauwe en Aagje Vanwalleghem. Zo vertelt de ex-turnster over haar adoptie. VTM licht alvast een tipje van de sluier.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Online redactie
Leestijd 1 min.

In ‘Waarheid Durven of Doen’ vertelt Aagje Vanwalleghem wat meer over over haar adoptie aan Dorothee Dauwe en Veronique de Kock. «Het moeilijkste moment was toen ik zelf voor het eerst mama werd omdat ik dan dacht: hoe kan je het als moeder over je hart krijgen om je eigen bloed af te staan? Mijn moeder in Brazilië heeft mij een paar minuten na mijn geboorte afgestaan. Ik ben dan vier maanden bij een pleeggezin gebleven tot mijn adoptiemoeder mij kwam halen. Ik was eigenlijk ‘bestemd’ voor Japan, maar toen mijn adoptieouders zagen dat ik zwart was hebben ze de adoptie afgezegd. Ik ben dan in België beland, maar voor hetzelfde geld zat ik in Japan», aldus de ex-turnster.

Dorothee en Veronique reageren zichtbaar geëmotioneerd.

‘Waarheid Durven of Doen’ is van maandag 9 tot en met donderdag 12 augustus te bekijken bij VTM.