Acteur Jeremy Renner in kritieke toestand na ongeval tijdens het sneeuwruimen

De Amerikaanse acteur Jeremy Renner is in «kritieke maar stabiele toestand» na een ongeval tijdens het sneeuwruimen zondag. Dat hebben verschillende Amerikaanse media gemeld.

door
Belga
Leestijd 1 min.

«We kunnen bevestigen dat Jeremy in kritieke maar stabiele toestand is met verwondingen die hij opliep na een weergerelateerd ongeval terwijl hij eerder vandaag sneeuw aan het ruimen was», aldus een vertegenwoordiger van de 51-jarige acteur aan Variety.

De plaats van het ongeval werd niet gecommuniceerd, maar Renner bezit een woning in Washoe County, Nevada, waar rond nieuwjaar veel sneeuw viel, aldus de Reno Gazette Journal volgens Variety.

Jeremy Renner is onder meer bekend voor zijn rol van Clint Barton/Hawkeye in verschillende ‘Marvel’-projecten sinds de film ‘Thor’ in 2011. Naast zijn rol als Avenger speelde hij onder meer mee in twee ‘Mission: Impossible’-films, ‘Arrival’, ‘American Hustle’ en ‘28 Weeks Later’. Hij werd twee keer genomineerd voor een Oscar voor zijn bijrol in ‘The Town’ en voor zijn rol in ‘The Hurt Locker’.