Amber uit ‘Temptation Island’ niet tevreden met borstvergroting: «Nog onzekerder dan voordien»

Amber Van Geert, die vorig jaar meedeed aan ‘Temptation Island’, is niet gelukkig met haar borstvergroting van enkele jaren geleden. Ze overweegt nu om een nieuwe te ondergaan.

door
Redactie online
Leestijd 2 min.

Amber nam vorig jaar als verleidster deel aan het populaire verleidingsprogramma. Daar leerde ze Arda kennen, de man waarmee ze nu een kindje heeft. De 23-jarige brunette onderging in 2017 een borstvergroting omdat ze onzeker was over de grootte van haar boezem. Spijt van die beslissing heeft ze niet, al is ze niet tevreden met het resultaat. «Ik heb geen spijt dat ik een borstvergroting gedaan heb, wel dat ik ze bij een bepaalde kliniek heb laten doen. Ze hebben het immers niet goed gedaan en het was bovendien duurder dan bij andere klinieken. Dus ik wil ze graag opnieuw laten doen», vertelt ze op Instagram.

Borsten niet op gelijke hoogte

De kersverse mama legt uit dat haar borstvergroting, zoals ze er nu uitziet, haar nóg onzekerder maakt. «Mijn borstvergroting werd via mijn oksel gedaan en achter de spier gezet. De ene is zeker 3 à 4 centimeter lager dan de andere (hangend). Dit is trouwens van voor de zwangerschap. Al na de eerste maand van de operatie had ik dit al. Ik ben daar voor teruggegaan en ze zeiden dat dit enkel te corrigeren was via de tepel, maar dat deden zij niet omdat zij enkel via de oksel werken, dus konden ze niets door voor mij. Ik ergerde me er kapot aan en werd nog meer onzeker dan dat ik ervoor was. Zeker omdat je het ook kon zien in bikini’s en topjes zonder beha. Ik vond dat ze meer mochten doen voor me, zeker voor het geld dat betaald was», besluit ze.