Anouk Matton reageert op vernietigende kritiek op haar realityshow: «Dat moet ik eerlijk toegeven»

De recensenten zijn niet bepaald lovend over ‘Anouk Matton Privé’, een reeks over het reilen en zeilen van Anouk Matton. Om niet te zeggen destructief. Ze heeft nu zelf haar reactie gegeven op die recensies.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het gebeurt niet vaak dat een programma nul sterren krijgt van journalisten. En toch vinden sommige recensenten dat ‘Anouk Matton Privé’ zelfs geen halve ster verdient. Er komt voornamelijk kritiek op het feit dat Anouk met haar eigen realityshow een minder glamoureuze kant van haar bestaan wilde laten zien, maar daar al snel in faalt door een camionette vol dure babyspullen te laten aandraven. «Welke baby kan zeggen dat hij zoiets heeft? De mijne», gniffelt ze.

Om (haar) aandacht vragen

Ze deed echter ook heel wat wenkbrauwen fronsen door ‘bad spirits’ uit de babykamer te verjagen en wanneer enkele vriendinnen vechten om de aandacht van Anouk, zegt ze daar het volgende over: «Ik heb soms het gevoel dat iedereen een beetje om mijn aandacht vraagt. Dat is soms ook wel wat heavy.»

Met de grond gelijk gemaakt

De 28-jarige dj en vrouw van Tomorrowland-resident-dj Dimitri Vegas (39) vertelde aan Qmusic wat ze vond van de reacties op haar programma. «Die waren erg verdeeld, als ik eerlijk moet zijn. Ik heb heel veel positieve berichten gekregen waarin mensen zeggen dat ze geschrokken zijn van mij, dat ze mij een warm en sympathiek persoon vinden. Maar als ik de pers moet geloven, dan word ik met de grond gelijk gemaakt. Ik geef eerlijk toe dat het pikt om zo’n dingen over jezelf te lezen, maar langs de andere kant zijn er ook heel veel mensen die ik niet ken die mij lovende complimenten sturen. Ik probeer me vooral daar op te focussen», klinkt het.

‘Anouk Matton Privé’ is elke maandag om 21u40 te bekijken op VTM 2.