Astrid Coppens deelt foto van bolle buik: «Was jullie tweede zwangerschap ook zo zwaar?»

Astrid Coppens heeft op Instagram een kiekje gedeeld waarop haar bolle buik al heel goed te zien is. Ze vraagt zich tevens af of het normaal is dat een tweede zwangerschap zoveel zwaarder is...

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Begin mei maakten Astrid Coppens en haar man Bram bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Intussen weten we al dat Billie-Ray (2,5) er een zusje bij krijgt. Astrid is nu 30 weken zwanger en deelde op Instagram een foto van haar buikje. De 39-jarige brunette merkt toch een verschil met haar eerste zwangerschap. «Ik moet eerlijk toegeven dat een tweede zwangerschap echt veel pittiger is dan de eerste. Nog 10 weken te gaan. Vraagje aan de mama’s met 2 kindjes: hadden jullie het ook zwaarder tijdens jullie tweede zwangerschap?», klinkt het.

Minder rust

Uit de vele reacties blijkt dat verschillende mama’s inderdaad hetzelfde ervaarden. «Absoluut! Ik denk dat dat volkomen normaal is. Je hebt al een flinke dame rondlopen die ook haar aandacht nodig heeft. Maar als die tweede prinses er gaat zijn, zal je zien hoe alles perfect in elkaar past en loopt zoals het moet lopen», en «Ja, dat is normaal omdat kind 1 daar ook rondloopt. Je rust veel minder enzovoort. Ik vond wel dat de tweede zwangerschap sneller vooruitging», wordt er onder meer gereageerd.