Astrid Coppens doet volgers achterovervallen in badpak: «Waar is je buikje naartoe?!» (foto)

Astrid Coppens krijgt heel wat complimenten op een fotoshoot waarbij ze in badpak poseert. Haar volgers vinden het opmerkelijk dat ze, niet zo lang na haar tweede bevalling, al zo’n strak lijntje heeft.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Eind oktober werd Astrid Coppens voor de tweede keer mama, van een dochtertje dat de naam Joey-Lee Coppens kreeg. De 40-jarige brunette trok naar Marrakesh voor een fotoshoot en poseerde daar in een badpak van haar eigen collectie ‘Astrid Black Label’. Ze toonde een voorsmaakje ervan op Instagram.

Modellenlichaam

Haar volgers kunnen hun ogen nauwelijks geloven. «Wat een mooi lichaam, en dat na twee kinderen», «Waar is je buikje naartoe?!», «Dat lijf! En dat na twee baby’s!», «Mooi badpak. Wat een prachtig lichaam», «Wauw, wat een figuur zo snel na je bevalling», en «Wow modellenlijf, zelfs na twee kinderen», is de algemene teneur.

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight