‘BGT’-jurylid Amanda Holden: «Straf hoe mijn borsten voor zoveel commotie kunnen zorgen»

‘Britain’s Got Talent’-jurylid Amanda Holden krijgt vaak kritiek op de outfits die ze draagt in de populaire talentenshow. Daar trekt ze zich vaak niets van aan, hoewel ze het wel grappig vindt dat mensen daar zo vaak verontwaardigd over zijn.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Amanda Holden durft weleens een gewaagde outfit aan te trekken als jurylid in ‘Britain's Got Talent’. Daar is helemaal niets mis mee, al gebeurt het vaak dat kijkers achteraf hun afkeuring daarover uitspreken op sociale media.

Geen probleem mee

De 50-jarige actrice en presentatrice laat dergelijk commentaar niet aan haar hart komen. «Ik vind het grappig dat een klein beetje sideboob voor zoveel commotie kan zorgen. Ik heb zoiets van: ‘ach, zolang ze over mijn borsten praten...’ We moeten ons wel kunnen kleden zoals we willen. Er is geen interpretatie. Ik ben niet sexy, het zijn anderen die seksualiseren. Ik denk dat er het meest over mij geklaagd werd totdat Piers Morgan het van mij overnam. Verdorie! Ik heb liever dat mensen verontwaardigd zijn over hoe ik eruitzie dan over wat ik zeg», vertelt ze in The Mirror.

Meghan Markle

Met Piers Morgan doelt ze op een incident tijdens ‘Good Morning Britain’ in maart 2021, toen de Britse journalist - die al meermaals liet blijken dat hij Meghan Markle niet kan uitstaan - fel bekritiseerd werd door een copresentator. Morgan stormde toen gepikeerd de studio uit. Later maakte hij bekend dat hij stopte als presentator bij het ontbijtprogramma.