‘Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper wil trouwen en eitjes laten invriezen

Big Brother’-presentatrice Geraldine Kemper (33) wil graag trouwen en haar eitjes laten invriezen. Dat zegt ze in een interview met ‘Linda meiden’, waarin ze openlijk over haar liefdesleven en kinderwens praat.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het is de vakantie naar Kenia met haar geliefde Freek die veel in gang heeft gezet. «Daar had ik een moment waarop ik dacht: wat kan ik nog meer tegen jou zeggen dan ‘ik hou van je’? Ik heb niets met trouwen, maar hij wel, dus ik zei: ‘als jij dat wil, gooi ik de optie misschien open’», vertelt ze.

Intense ingreep

Momenteel is de presentatrice nog niet toe aan kinderen, maar sinds de reis is het stichten van een gezin niet langer helemaal uitgesloten. «Ik heb nagedacht over het laten invriezen van mijn eitjes», zegt ze. «Dat is iets waar ik mee bezig ben.» Eicellen laten invriezen is «een intense ingreep en prijzig», beseft Kemper. Jennifer Aniston zette haar evenwel aan het denken: de 54-jarige actrice liet recent in een interview optekenen dat «als iemand haar verteld had dat je je eitjes kunt invriezen», dat ze dat gedaan had. Kemper zelf is nu 33: «Toen ik die quote las, dacht ik: een mooi moment om iets in de vrieskist te doen.»

Experimenteren

Het koppel is inmiddels bijna drie jaar samen. Ze zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken, maar nodigen zo nu en dan wel een ander uit in hun bed. Kemper experimenteert graag op seksueel vlak en dat wil ze ook blijven doen samen met haar partner. «In vorige relaties ging ik weleens vreemd. Met mijn huidige vriend ben ik aan het ontdekken wat we samen fijn vinden. We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij gesekst, en dat vond ik leuk. Ik ben gek op deze man, maar seks kan ik los van de liefde zien.»