Britney Spears deelt naaktfoto’s met fans op Instagram

De Amerikaanse zangeres Britney Spears trakteerde haar fans vannacht op een reeks opmerkelijke kliekjes op haar Instagramaccount. Op de foto’s is de superster geheel naakt te zien met haar intieme delen afgeschermd door een diamantje. Er komen gemengde reacties op de foto’s.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Britney Spears nam de gewaagde foto’s op een zonnig strand. Daar is ze op vakantie met haar verloofde, Sam Asghari. Bij de foto’s plaatste ze een aantal emoji’s van rozen. Dit blijkt een verwijzing naar ‘Project Rose’ te zijn, een project dat de vrijheid van Spears eist. In november verkreeg ze dankzij haar advocaat eindelijk die vrijheid. Voorheen was haar vader, Jamie Spears, dertien jaar lang de bewindvoerder van de zangeres. Sinds november kan de zangeres weer helemaal zelf beslissen over haar doen en laten.

Gemengde reacties

Onder de fotoreeksen reageren verschillende volgers van de superster niet zo enthousiast. «Ik hoop dat haar kinderen deze foto’s niet te zien krijgen» en «Britney, je bent fantastisch, maar doe alsjeblieft wat kleren aan», klinkt het. «Stop alsjeblieft met de naakte foto’s en video’s», reageert iemand anders.

Toch springen er ook verschillende fans in de bres voor de zangeres. «Waarom al die negativiteit? Jaren hebben we voor #FreeBritney gestreden, wees blij voor haar!» en «Het is echt niet aan ons om haar te zeggen wat ze wel en niet mag dragen», reageren steunende fans onder de posts. Een andere schrijft: «Ik ben zo blij dat je eindelijk terug van je pure zelf houdt. Je bent beeldschoon en je doet het geweldig!»