Britney Spears onder vuur wegens naaktfoto’s: «Er is duidelijk iets mis met haar»

De Amerikaanse zangeres Britney Spears krijgt heel wat kritiek op enkele foto’s waarop ze poedelnaakt poseert op het strand. Haar fans hebben hun serieuze bedenkingen erbij. «Ik zou mijn moeder nooit zoiets willen zien doen», klinkt het onder meer.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Sinds Britney Spears niet langer onder de voogdij van haar vader vertoeft, durft ze weleens gewaagde kiekjes te delen op Instagram. De laatste tijd leek ze wat dat betreft wat gekalmeerd, maar gisteren postte ze opnieuw enkele foto’s waarop de 40-jarige zangeres en mama van twee in haar blootje poseert op het strand.

Tegen zichzelf beschermen

Heel wat volgers hebben het intussen wel gehad met haar. Sommigen verwijzen in de reacties zelfs naar haar vader. «Nu weten we waarom je vader je onder controle had», en «Ik denk écht dat haar vader haar beschermde tegen zichzelf», lezen we onder meer in de reacties.

Midlifecrisis

Anderen vragen zich openlijk af wat er met haar gaande is. «Britney, ik ben altijd een grote fan van je geweest, maar wat is er aan de hand met je? Heb je een midlifecrisis of zo?», «Er is duidelijk iets mis met haar», «Waarom denken mensen nog steeds dat dit normaal is?», en «Waarom voel je je genoodzaakt om deze foto’s te delen? Een vrouw die stijlvol gekleed is, is veel aantrekkelijker», klinkt het ook.

Ongepast

En nog anderen vinden haar gedrag gewoon niet oké. «Instagram openen is zo riskant geworden», «Ik vind dit niet gepast», «Ik hou van Britney, maar ik ben het zo beu om haar naakt te zien. Doe eens iets origineels...», «Je hebt alle recht om dit te doen, maar deel het niet. Ik zou mijn moeder nooit zoiets willen zien posten», en «Kan iemand dit doen stoppen?», wordt er ook gereageerd.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.