Britney Spears trekt kleren uit op Instagram: «Ze is vrij!» (foto’s)

Britney Spears heeft op Instagram enkele topless foto’s gedeeld. Fans denken dat de zangeres hiermee duidelijk wil maken dat ze zich niet laat doen door haar vader, die de voogdij over haar 39-jarige Amerikaanse heeft.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Doorgaans kijken Britneys volgers zeer argwanend naar wat er op haar Instagram-pagina verschijnt, maar deze keer lijken velen van haar fans uitsluitend lovend. De zangeres poseert voor enkele kiekjes met enkel een jeansshort aan en haar handen voor haar borsten.

De foto’s zijn inmiddels al bijna 3 miljoen keer geliket. Britneys volgers reageren dan ook enthousiast en zijn blij dat de zangeres probeert los te breken uit de voogdij van haar vader. «Ze is vrij», klinkt het. Ook Paris Hilton steunt haar beroemde collega met een comment geheel in eigen stijl: «Dat is heet».

Maar andere volgers vragen zich tof af of ze de foto wel met eigen toestemming heeft geplaatst. De geruchten dat Britney haar eigen sociale media niet beheert, bestaan al langer. Bij dit kiekje merken sommigen op dat ze net op strandvakantie is geweest, maar dat haar bikini niet in haar huid gebruind staat. Ook draagt ze haar navelpiercing niet. De foto is daarom mogelijk een oude foto, zo klinkt het.

Geen eigen leven

Sinds Britneys inzinking in 2008, staat de zangers onder het toezicht van haar vader, Jamie Spears. Haar vader zou dan ook alles in haar leven bepalen, zowel zakelijk als privé. Bit Bit is momenteel met hem in een rechtszaak verwikkeld, omdat ze onderuit zijn bewindvoering wil komen.