Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ hebben HEUGLIJK nieuws: «Het moment is aangebroken!»

‘t Is gebeurd! Candice en Marijn hebben eindelijk de knoop doorgehakt: ze gaan samenwonen. Eindelijk, want geen van beiden wilde aanvankelijk verhuizen.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Heel televisiekijkend Vlaanderen zag van mijlenver aankomen dat Candice (32) en Marijn (36) getrouwd zouden blijven na hun ‘Blind Getrouwd’-experiment. De enige hindernis was de grote afstand tussen hun woonplaatsen Beveren en Binkom.

Struikelblok

Geen van beiden stond te springen om te verhuizen, al zorgde dat niet echt voor grote spanningen in hun relatie. «Onze liefde is sterker dan dat. Het zou jammer zijn dat het daardoor zou mislopen tussen ons, daarvoor zie ik Marijn te graag. In de weekends ben ik altijd bij hem in Binkom en tijdens de schoolvakanties probeer ik ook op weekdagen te komen. Maar ik moet rekening houden met mijn twee katten. Coco heeft trouwens suikerziekte en moet aangepaste voeding krijgen. Binnenkort neem ik als test mijn katten eens mee naar Marijn, maar voorlopig zijn we allebei gelukkig met de huidige situatie. We hebben nog niet beslist hoe we het in de toekomst gaan doen», vertelde Candice twee maanden geleden in Story.

Compromis

Maar nu hebben ze dus een beslissing genomen. «Wij hebben fantastisch nieuws! Het moment is aangebroken! WIJ GAAN SAMENWONEN! Onze bestemming houden we nog even geheim... Beveren? Binkom? Tussenin?», laat Candice weten op Instagram.

Haar volgers zijn alvast enorm blij voor hen. «Geweldig nieuws! Proficiat!», «Leve de liefde», en «Zo fijn dat jullie een compromis/oplossing hebben gevonden», klinkt het onder meer in de reacties.