Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ zijn geen koppel meer: «We hebben verschillende dingen geprobeerd»

Wat niemand had zien aankomen, is werkelijkheid geworden. Candice en Marijn trekken een streep onder hun huwelijk. Dat laten ze weten op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Candice Martens (33) en Marijn Lenaerts (bijna 37) zochten en vonden in 2020 via ‘Blind Getrouwd’ de liefde bij elkaar. Ze waren meteen twee handen op één buik en verlieten het experiment dan ook als een match made in heaven. Het enige grote struikelblok was het feit dat Marijn in Binkom woonde en Candice in Beveren, zo’n 90 kilometer verder. In oktober van vorig jaar kondigden ze dan ook met trots aan dat ze zouden gaan samenwonen in Binkom.

Als vrienden verdergaan

Jammer genoeg heeft hun huwelijk het een klein jaar later niet overleefd. Daarmee is er geen enkel koppel uit het zesde seizoen van het populaire datingprogramma nog samen. «De voorbije twee jaar zijn Marijn en ik als getrouwd koppel door het leven gegaan. We hebben er echter voor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan», klinkt het op Instagram.

«We hebben heel veel mooie momenten samen beleefd. Tijdens onze deelname aan Blind getrouwd hadden we direct een vriendschappelijke en ook verliefde klik waardoor we een ongelooflijk unieke ervaring hebben meegemaakt.»

Andere toekomstplannen

«Na het programma zijn we gaan samenwonen in Binkom als één grote familie van 5 katten, 2 pony’s en 1 hond. Het was ook echt fijn te ontdekken dat we heel goed overeenkwamen met elkaars vrienden en familie. We waren blij dat we de stap hadden gewaagd om samen te wonen, maar merkten tegelijk dat er uitdagingen waren. We hadden moeilijkere momenten en botsten op het feit dat we andere toekomstplannen voor ogen hadden.»

Eigen weg

«De boodschap van vandaag lijkt voor jullie misschien nieuw of plots. Toch willen we jullie meegeven dat we hier niet licht over zijn gegaan. We hebben hard aan onze uitdagingen als koppel gewerkt en verschillende dingen geprobeerd om onze relatie te versterken. We zijn steeds blijven praten met elkaar en hebben ook veel oprecht leuke momenten gekend zoals o.a. onze laatste reis naar Malaga.»

«Toch moeten we toegeven dat wij bleven twijfelen als koppel. Na twee jaar hadden wij het gevoel dat we een definitieve keuze moesten maken, wat we ook gedaan hebben. (...) Marijn en ik gaan nu elk onze eigen weg uit, als vrienden. We willen ons richten op de toekomst en niet achteruit kijken. We danken jullie en weten dat jullie er altijd voor ons zullen zijn.»