‘De Buurtpolitie’-actrice Ianthe Tavernier over haar ideale man: «Dat moet hij wel hebben»

Ianthe Tavernier, die we vooral kennen als Floor Lommelen in de VTM-serie ‘De Buurtpolitie’, heeft haar prins op het witte paard al in haar hoofd, maar nu moet ze hem nog vinden. «Hij moet tegen een stootje kunnen», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Ianthe Tavernier is nog maar 32, maar bruist van de ambitie. Ze is actrice, presentatrice, influencer, onderneemster én zangeres. Onlangs bracht ze haar eerste solosingle ‘Ik ben wie ik ben’ uit en al meteen haalde het nummer de top 10 in de Ultratop.

Kinderwens

De knappe blondine is al een tijdje happy single, al droomt ze stiekem wel van kinderen later. «Ik heb een kinderwens, dat sowieso. Maar ik moet eerst de juiste man vinden, natuurlijk. (lachje) Ik besef dat veel vrouwen van mijn generatie al mama zijn, en die gedachte vind ik soms een beetje eng. Maar ik wil gerust ook een plusmama zijn, hoor», vertelt ze in TV Familie.

Stevig karakter

Haar toekomstige partner moet wel voldoen aan een aantal eisen. «Hij moet net als ik een passie hebben. Dan zal hij begrijpen dat ik niet zo vaak thuis ben. En graag een grote man. Die lief en zorgzaam is én goed kan klussen. En als ’t even mag, graag iemand met een stevig karakter. Hij moet tegen een stootje kunnen. Ja, ik weet het. ’t Is een serieus lijstje», besluit ze.