December staat voor de deur: deze kerstfilms zijn (binnenkort) te bekijken op Netflix

De gezelligste maand van het jaar breekt bijna aan en daarbij kunnen kerstfilms niet ontbreken. Netflix pakt uit met een reeks nieuwe films en we zetten ze even op een rijtje voor je. Welke van deze lijst ga jij bekijken met een dekentje en een kop warme chocolademelk?

door
Metronieuws.nl
Leestijd 2 min.

A boy called Christmas

‘A boy called Christmas’ vertelt het verhaal van Nicholas die in het besneeuwde noorden op zoek gaat naar zijn papa. Zijn vader is op missie om het sprookjesachtige elfendorp Elfhelm te vinden. Acteur en bekend van Games of Thrones, Michiel Huisman is te zien in de film. Ook de 86-jarige Maggie Smith, bekend van Harry Potter, vertolkt een rol. ‘A boy called Christmas’ is vanaf 24 november te zien op Netflix.

The Princess Switch 3: Romancing the Star

Het succes van de eerste twee Princess Switch was zo groot dat de fans zich al kunnen opmaken voor een derde deel. Om het kerstfeest te redden moeten de drie koninklijke vrouwen op zoek gaan naar het gestolen, peperdure reliek. De drie hoofdrollen zijn immers weggelegd voor Vanessa Hudgens, Vanessa Hudgens en … Vanessa Hudgens. ‘The Princess Switch 3’: Romancing the Star is nu beschikbaar op Netflix.

Christmas Flow

Een moderne kerstfilm die zich afspeelt in Parijs. Deze film vertelt het verhaal van een relatie met hoogtes en laagtes tussen een rapper en journalist. De twee botsen op veel verschillen in hun relatie, maar ze doen er toch alles aan om deze liefde te doen slagen. ‘Chrismas Flow’ is nu beschikbaar op Netflix.

A castle for Christmas

Beroemd auteur Sophie Brown gaat naar Schotland om daar een klein kasteel te kunnen kopen. De auteur vindt een kasteel maar daar botst ze op norse eigenaar en hertog van Dunbar, Myles. Die wil zijn eigendom niet zomaar verkopen aan een buitenlander. De twee discussiëren en overleggen totdat ze iets vinden dat ze niet hadden verwacht. ‘A castle for Christmas’ is vanaf 26 november beschikbaar op Netflix.

Single All The Way

‘Single All The Way’ is niet de typische kerstfilm voor singles want de makers pakken uit met homostel in de hoofdrol. Peter vraagt zijn beste vriend Nick om voor eventjes zijn lief te spelen, zodat Peter niet weer als enige vrijgezel aan de kersttafel moet verschijnen. Maar wanneer de moeder van Peter als verrassing een blind date regelt voor haar zoon, loopt het plan toch niet helemaal zoals verwacht. ‘Single All The Way’ is vanaf 2 december te zien op Netflix.

Elves

Horror in een kerstfilm: het is een combinatie die je niet vaak ziet. Toch wagen de makers van Elves zich eraan. De kerstvakantie en het gezellig samen van een tiener en haar gezin verandert in een nachtmerrie wanneer er zich een eeuwenoude bedreiging over het eiland trekt. ‘Elves’ is vanaf 28 november te zien op Netflix.