Deze acht sterren zullen schitteren in ‘Dancing with the stars’

Wie van de 8 kandidaten volgt winnaarsduo van 2019 Julie Vermeire en Pasquale La Rocca op? De laatste vier kandidaten die aan het derde seizoen van ‘Dancing with the stars’ deelnemen zijn nu ook bekend. Wel moest #LikeMe-acteur Maksim Stojanac door een blessure verstek geven.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Na een jaartje over te slaan, is het programma ‘Dancing with the stars’ terug. De kandidaten die deelnemen, zijn vanuit verschillende hoeken bekend. Zo geraakte eerder bekend dat prinses Delphine van Saksen-Coburg samen met danser Sander Bos naar de dansvloer trekt. Ook de namen van zanger Metejoor, turnster Nina Derwael en seksuologe Lotte Van Wezemael werden al aangekondigd.

Laatste vier kandidaten

Bij de overige vier namen is er met ex-zwemmer Pieter Timmers nog een andere olympische medaillewinnaar van de partij. De Nederlandse Natascha De Jong wordt zijn partner. Ook TikTok-fenomeen Jonathan Medart waagt zijn kans op de dansvloer. Met dit programma wil Medart de jeugd aanspreken, wat zijn belangrijkste doelpubliek is op Instagram en TikTok. Op sociale media maakt hij filmpjes over typische situaties die elke jongere wel eens tegenkomt. Daarvoor ontving hij awards op onder meer de Gouden K’s van Ketnet en de Jamies (de Vlaamse online video awards).

De twee laatste deelnemers zijn twee bekende gezichten in de tv-wereld. Actrice en presentatrice Nora Gharib zal samen met danspartner Adrian Barinaga haar beste dansbeentje voorzetten. Voor de actrice uit ‘Patser’ is het niet de eerste keer dat ze meedoet aan een wedstrijd op tv. Zo was ze ooit kandidate voor K2 zoekt K3 en was ze de Suikerspin in ‘The Masker Singer’.

Opnieuw doet er dit seizoen een acteur uit Thuis mee. Vorig seizoen was dat Nancy (Ann Pira), dit jaar is acteur Yemi Oduwale (Dries uit Thuis) aan de beurt. Samen met danspartner Laura Jottay vormen ze het laatste duo. Normaal zou #Like-Me-acteur Maksim Stojanac er ook bij zijn. Op de set van #LikeMe liep hij een schouderblessure op waaraan hij moet geopereerd worden.