Dit is de nieuwe vriend van ‘Familie’-actrice Caroline Maes (foto)

Actrice Caroline Maes heeft sinds kort een nieuwe vriend. Tijdens de première van ‘Bittersweet Sixteen’ was ze voor het eerst samen met hem te zien.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Begin oktober maakte Caroline, die we vooral kennen door haar rol als Mieke Van den Bossche in de VTM-serie ‘Familie’, bekend dat ze na een huwelijk van 23 jaar een punt achter haar relatie had gezet. Ze bleek zelfs al een nieuwe vriend te hebben, maar pas nu weten we om wie het gaat. Ze kwam immers samen met haar nieuwe liefde naar de première van ‘Bittersweet Sixteen’.

Achter de schermen

De 45-jarige actrice is samen met ene Kim. Hij werkt regelmatig als co-regisseur achter de schermen van ‘Familie’, zo weet Dag Allemaal. Wellicht sprong de vonk daar dus over, al kwam haar nieuwe relatie ook voor haar collega’s als een verrassing.

Gevoelig

Eerder vertelde Caroline dat ze het moeilijk had met de hele situatie. «Dat is uiteraard pijnlijk na een huwelijk van 23 jaar. Het ligt nog heel gevoelig. We zitten nog volop in de fase van alles regelen. Ik besef dat ik ooit weleens mijn verhaal zal moeten vertellen in de pers, maar op dit moment wil ik daar liever niet over uitweiden, uit respect voor mijn drie kinderen en mijn ex-schoonfamilie. Het gaat niet alleen om mij, zij zijn ook betrokken partij», klonk het.