Is dit het bewijs dat Julia en Wouter uit ‘Temptation Island’ geen koppel meer zijn? (foto)

Van de vier koppels in ‘Temptation Island’ lijkt er slechts één overeind te blijven, Julia en Wouter. Althans, dat dachten we toch, want nu duikt er iets opvallends over hen op...

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Na alles wat we tot nu toe gezien hebben lijkt het over & out te zijn tussen Delphine en Bert, Donna en Nico, en Aylin en Efrain. Julia (24) en Wouter (30) lijken het verleidingsavontuur te overleven, hoewel verleider Niels daar in de aflevering van vrijdag nog een stokje probeert voor te steken.

Bommetje

Hij beweert immers dat Julia tijdens de dreamdate aangaf dat ze hem «hard wilde doen». Benieuwd dus wat Julia daarop te zeggen heeft, maar het zou wel als een complete verrassing komen aangezien ze zich de hele tijd netjes aan de regels heeft gehouden.

Nieuwe vriendin?

Op sociale media doet echter het gerucht de ronde dat het toch einde verhaal zou zijn tussen Julia en Wouter. Het feit dat ze elkaar niet meer volgen op Instagram zou daar het bewijs van zijn. In de wandelgangen wordt gefluisterd dat Wouter zelfs al een nieuwe vriendin zou hebben. «Hij zou gezien zijn met een andere vrouw, een brunette», klinkt het.

‘Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.