Dit is het geheim achter het knisperende haardvuur van Netflix

Sommigen onder ons zijn gezegend met een open haard in hun salon, maar de meesten moeten het helaas zonder stellen. Jammer, want gezellig is zo’n vuurtje wel. Gelukkig kan je, als je geen écht vuur tot je beschikking hebt, een beroep doen op de Fireplace for your Home van Netflix.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Dat virtueel vuurtje is nog altijd beter dan niets en het grote voordeel is dat je niet hoeft te klungelen met aanmaakblokjes en hout. Eén druk op de knop volstaat om het vuur aan te doen en vervolgens hoor je het zachtjes knisperen op de achtergrond terwijl jij geniet van een wijntje of een goed boek.

Fireplace for your Home

Maar net zoals met alle Netflix-producties komt er ook aan de Fireplace for your Home het nodige werk te pas. Van de juist houtblokken tot de perfecte rookeffecten en het gezelligste knispergeluid: een vuurtje filmen is complexer dan je zou denken. «We tonen maar al te vaak wat er zich achter de schermen van een actiefilm afspeelt of hoe we te werk gaan om decor via een greenscreen in een film te monteren. Maar wist je al hoe we de houtblokken voor Fireplace for your Home selecteerden? Het is een lang en moeilijk proces dat we in deze making of maar al te graag met je delen», aldus Netflix in het filmpje. Kijk en leer!