Dit zijn de nieuwe juryleden van de Slimste Mens ter Wereld (video)

Het najaar is ingezet en dat betekent dat het populaire quizprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ weer op tv komt. Quizmaster Erik Van Looy onthult in de trailer welke BV’s én ex-deelnemers hun debuut maken als jurylid en welke vaste waarden er dit jaar opnieuw bij zijn.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Vlaanderen maakt zich op voor het negentiende seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en dat kondigde Vier aan met een trailer waarin Van Looy de maffiabaas ‘Quizfather’ speelt. Aandachtige kijkers konden enkele scènes herkennen uit films zoals ‘The Godfather’, ‘Pulp Fiction’ en ‘Snatch’.

Oude bekenden zoals Barbara Sarafian, James Cooke, Jonas Geirnaert, Jeroom en Marc-Marie Huijbregts zijn opnieuw van de partij. Toch zijn er ook enkele nieuwe gezichten, die nog vorig jaar deelnamen aan de quiz.

Ella Leyers, die de hoofdprijs uit haar handen liet glippen door VRT-sportanker Catherine Van Eylen, maakt haar rentree op de jurystoel. Vlogger Bockie De Repper uit Aalst charmeerde vorig jaar het Vlaamse publiek, maar mag de kijker nu trakteren op grapjes aan de jurytafel. Ook comedian Serine Ayari en actrice Jennifer Heylen, en tevens deelnemers van het vorige seizoen, jureren voor het eerst.

En last but not least: met de trailer maakte Vier ook meteen bekend dat het nieuwe seizoen van start gaat op 18 oktober.