Dochter van Alec Baldwin onder vuur wegens bloederige foto: «Zo ongepast!»

Ireland, de dochter van Alec Baldwin, heeft kwaad bloed gezet met een Halloweenfoto waarin haar gezicht bebloed is. Haar vriend draagt op dezelfde foto een bebloed hemd. Mensen vinden het smakeloos na het recente incident rond haar vader.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Het was Halloween voor iedereen, maar heel wat mensen vinden het ongepast dat Ireland Baldwin een foto deelde waarop zij en haar vriend bebloed te zien zijn. Volgens de critici getuigt dat van weinig respect naar de nabestaanden van Halyna Hutchins toe. Die cameraregisseuse overleed twee weken geleden op 42-jarige leeftijd toen Alec Baldwin haar op de set van ‘Rust’ per ongeluk neerschoot.

Paparazzi

In het Instagrambericht legt Ireland uit dat er nog steeds heel wat paparazzi in haar straat rondhangen. «Ze schenden onze privacy, wat niet bepaald leuk is. We wilden Halloween eerst niet vieren, maar we vonden enkele kostuums van vroeger, hebben lekker gegeten, dronken tequila, nodigden vrienden uit en keken naar een horrorfilm», schrijft ze bij het kiekje.

Medeleven

Hoewel verschillende mensen het voor haar jammer vonden dat haar rust verstoord wordt door paparazzi, reageerden ook heel wat mensen verontwaardigd op haar outfit. «Wat is er toch mis met jullie?», «Waarom doe je zoiets? Waar is het medeleven? Er is een vrouw gestorven. Of dat de fout van je vader was, staat nog ter discussie, maar toon wat medeleven!», en «Dit is zo ongepast. Er zijn letterlijk miljoenen andere Halloweenkostuums. Of je kan dergelijke zaken ook gewoon niet delen», klinkt het ook in de reacties.