EINDELIJK! Op deze datum verschijnt de nieuwe ‘Harry Potter’ special op Streamz (TRAILER)

‘Harry Potter’ fans zittern er al lang op te wachten, maar nu is het eindelijk zo ver. Voor de eerste keer ooit komen Daniel Radcliffe, Rupert Grint, EmmaWatson en legendarische cast leden van de acht films nog eens samen en het resultaat daarvan is te zien in ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’. Streamz zal de special exclusief in Vlaanderen brengen op 2 januari. Het Vlaamse streamingplatform zal ook de acht films beschikbaar maken voor haar abonnees vanaf 1 januari.

door
Redactie Online - Streamz
Leestijd 2 min.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson komen samen met maker Chris Columbus en andere castleden van de acht Harry Potter films, wanneer ze voor de eerste keer terugreizen naar Hogwarts om de verjaardag van de eerste film te vieren: 'Harry Potter and the Sorcerer’s Stone', die 20 jaar geleden uitkwam. De special ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ vertelt het betoverende making-of verhaal doorheen nieuwe diepteinterviews en cast discussies, en nodigt zo fans uit op een magische reis door één van de meest geliefde franchises allertijden. De langverwachte special zal op 2 januari op Streamz verschijnen.

Grote impact

Aanwezige alumni uit de films zijn onder anderen: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch en Ian Hart. ‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’ zal de magie achter de making of van de films vieren. De film zal ook de ongeëvenaarde legacy van de Harry Potter film franchise in de bloemetjes zetten en haar onuitwisbare impact op de harten, geesten en verbeeldingen van families en fans over de hele wereld.