Eline De Munck begaat pijnlijke flater: «Meest gênante moment uit mijn leven»

Presentatrice Eline De Munck heeft een behoorlijk gênant moment beleefd in de fitness. Toen ze water wilde gaan halen, liep het volledig mis.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 33-jarige oprichtster van het brillenmerk ‘Odette Lunettes’ kreeg afgelopen weekend vervelend nieuws te verwerken, dus had ze nood om tot rust te komen in de fitness. Na een tijdje vol overgave op de loopband kreeg ze dorst.

Reflex

Het vervolg beschrijft ze in detail op Instagram. «Ik stap dus even van de loopband om water te halen, maar wat ik niet wist toen ik weer bij de loopband kwam, was dat deze nog steeds aanstond. Gevolg? Ik ga daar op mijn gezicht dat het geen naam heeft. Als reflex klamp ik me vast aan de leuningen van die loopband waardoor ik als een stervende vis lig te spartelen op die nog steeds lopende - oh jawel, het was absoluut erger dan je het je nu voorstelt - loopband».

Hulp

En toen stond plots de halve fitness rond me... Niet om met me te lachen omdat ik zo een achterlijke debiel ben, maar om me te helpen. Dank u wel dus aan iedereen die er was. Maar toch ook vooral dank u aan iedereen die er niet was. Ik denk dat dit het meest gênante moment uit mijn leven was. Amen», klinkt het.