Erica Meiland gaat biografie schrijven

Na het succes van Martiens boek, heeft nu ook Erica Meiland beslist om haar verhaal neer te schrijven. In de Nederlandse talkshow ‘HLF8’ kondigde ze aan dat ze het in haar biografie onder andere zal hebben over de coming-out van haar flamboyante echtgenoot.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Na de televisiereeks, de biografie van Martien, de Meilandwijn en de sjaalcollectie brengt de familie Meiland nu een nieuw merchandisingproduct op de markt: de biografie van Erica. En daar stond de realityster zelf eerst niet om te springen. «Mijn leven kan je al volgen in Martiens boek, dacht ik», zegt Erica bij ‘HLF8’. «Maar toen werd om me heen ook gezegd: ‘je jeugd en hoe je tegen het leven aankijkt, kan je in een eigen boek meer belichten’.»

Samen met auteur Jan Dijkgraaf doet Erica nu haar verhaal. Ze vertelt vanuit haar eigen perspectief over de heftige gebeurtenissen in haar leven, zoals de coming-out van haar man Martien. «Je hebt er allebei verdriet van, maar zijn kant is heel anders dan die van mij.» Lang moeten we niet meer wachten op Erica’s verhaal, want eind oktober ligt de biografie ‘Erica, De Motor Achter De Meilandjes’ al in de winkel.