Esmée uit ‘De Bachelor’ reageert eerlijk op feit dat ze als enige nog niet gekust heeft met Fabrizio

Esmée zit bij de laatste vier kandidates, maar is de enige die nog geen passioneel moment heeft beleefd met Fabrizio. Dat vindt ze helemaal niet erg. «Ik ga niet zomaar met iemand kussen of heel fysiek doen om mijn doel te bereiken», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Hoewel Esmée nog geen grote stappen heeft gezet in ‘De Bachelor’, blijft ze Fabrizio intrigeren en is ze nog steeds in de running om zijn partner te worden. In het geval van Sanne, Margaux en Madieke is het logischer dat ze er nog in zitten, want ze konden het kustalent van de 29-jarige tattoo artist al eens beoordelen.

Bescheiden

Toch gelooft Esmée nog in haar kansen. «Ik had totaal niet verwacht dat ik zo ver zou geraken. Andere vrouwen in het programma gooiden meteen hun kaarten op tafel, maar ik ben zo niet. Ik kijk eerst de kat uit de boom, en pas na een tijdje stel ik mezelf dan open. Het is in ieder geval heel fijn dat ik, ondanks mijn eerder teruggetrokken karakter, toch de interesse van Fabrizio heb weten te prikkelen», vertelt ze in TV Familie.

Niets forceren

De 24-jarige blondine vindt niet dat het feit dat ze nog niet met Fabrizio gekust heeft, in haar nadeel speelt. «Maar ik snap wat je bedoelt. Omdat Fabrizio mij - als enige van de vier overblijvende vrouwen - nog niet heeft gekust, kan het overkomen alsof hij mij minder aantrekkelijk vindt of zo. Ik had tijdens de opnamen het gevoel dat ik achter de feiten aanholde. Maar ik vind dat geen probleem. Ik heb gewoon meer tijd nodig. En ik wilde mezelf niet forceren en me anders voordoen dan ik ben, om Fabrizio om het zo te zeggen - aan de haak te slaan», klinkt het.

Geschrokken

Mocht ze de kans gekregen hebben om met hem te kussen, zou ze er overigens wellicht niet meteen in meegegaan zijn. «Ik ga niet zomaar met iemand kussen of heel fysiek doen om mijn doel te bereiken. Ik wilde mijn eigen pad blijven bewandelen en Fabrizio op míjn manier leren kennen. Dat is dan in eerste instantie vooral door te praten, en zo de spanning op te bouwen. Dit gezegd zijnde: toen ik hoorde dat er voor het eerst was gekust (met Phaedra; red.), schrok ik daarvan. Maar ik besefte dat Fabrizio op die manier een connectie probeerde uit te diepen. Daar kan ik weinig op zeggen: iedereen moet doen wat hem of haar het beste ligt», besluit ze.