Famke Louise onthult EINDELIJK dat ze samen is met deze ‘Love Island’-deelnemer (foto)

Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het dus ook officieel. Famke Louise heeft een relatie met Denzel uit ‘Love Island’ en maakt dat nieuws eindelijk zelf bekend.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De afgelopen maanden deden de geruchten de ronde dat de Nederlandse zangeres Famke Louise (22) iets zou hebben met ex-profvoetballer Denzel Slager (28). Die kennen we nog uit het eerste seizoen van ‘Love Island’. Hij won het programma toen met de Vlaams-Poolse Aleksandra, maar hun relatie duurde slechts een jaar.

Samen op de cover

Nu siert hij samen met Famke Louise de cover van het magazine Cosmopolitan. Daarin geven ze toe dat ze inderdaad een koppel vormen. «Het is officieel», klinkt het enthousiast. Haar volgers zijn erg blij voor hen. «Hoe leuk om te zien!», «Topkoppel», en «Veel geluk samen», klinkt het onder meer in de reacties.

Excuses

Famke Louise kwam vorig jaar nog in opspraak toen ze, samen met enkele andere bekende Nederlanders zoals Gers Pardoel, onder de hashtag #ikdoenietmeermee opriep om de coronamaatregelen niet meer op te volgen. Ze excuseerde zich later voor die uitspraken.