Fans geobsedeerd door transformatie van ‘We’re The Millers’-acteur: «Wat een hunk!» (foto’s)

De naam Will Poulter doet misschien niet meteen een belletje rinkelen, maar velen kennen hem wellicht nog uit de komedie ‘We’re The Millers’ uit 2013. Voor de rol van sociale laatbloeier Kenny kreeg Poulter toen een BAFTA in de categorie ‘Rijzende Ster’. Nu de 27-jarige acteur gecast is als Adam Warlock in ‘Guardians of The Galaxy Vol. 3’ en hij weer in de schijnwerpers staat, ontdekt Twitter massaal dat zijn looks er met de jaren zijn op vooruitgegaan.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Toen Will Poulter als achtienjarige knul in ‘We’re The Millers’ verscheen, zorgde dat er niet voor dat tienermeisjes wereldwijd massaal een poster van zijn beeltenis boven hun bed hingen. Maar we zijn acht jaar verder, en plots is het vallen over de fans die een lichaamsdeel willen laten handtekenen door de nieuwe Adam Warlock in ‘Guardians of The Galaxy Vol. 3’. Op Twitter staan mensen versteld van Poulters transformatie van ietwat sullige tiener naar gespierde ‘Marvel’-Hunk. «Sinds wanneer lijkt Poulter op een Hemsworth?», vraagt iemand zich af, verwijzend naar acteurs-broers Liam en Chris Hemsworth. En ook een vergelijking met een andere acteur dringt zich op. Matthew Lewis, in de eerste Harry Potter-films nog een eersterangs sukkel, veranderde door de jaren heen in een man die monden doet openvallen met zijn looks.

Plastische chirurgie?

Niet iedereen is echter zo onder de indruk van de metamorfose van Poulter. Terwijl sommigen moord en brand schreeuwen dat de acteur al jaren zo knap en charismatisch is, beweren sommigen dat niet de puberteit, maar wel een plastisch chirurg er voor iets tussenzit. «Er is uiteraard niks mis met wat plastische chirurgie, maar het is belangrijk om je te herinneren dat geld zorgt voor die ‘tweede puberteit», schrijft iemand.