Gers Pardoel toont hoe zijn lichaam veranderd is op twee jaar tijd: «Wat een verschil!» (foto)

De Nederlandse zanger Gers Pardoel toont op Instagram dat hij een stuk slanker is dan twee jaar geleden. Zijn volgers hebben massa’s respect voor zijn doorzettingsvermogen.

Instagram / @gers_pardoel
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

«Werk aan jezelf, bouw op jezelf... 2023 ik ben ready», schrijft Gers Pardoel op Instagram. Bijgevoegd zijn twee foto’s: eentje van 2021 en eentje van nu. Op die van twee jaar geleden oogt de 41-jarige zanger van onder meer ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’ duidelijk een stuk minder afgetraind dan nu.

Voorbeeld

Zijn volgers zijn verbaasd door het knappe resultaat. «Respect», «Een voorbeeld voor heel veel mensen», «Trots», «Niet te geloven, wat een verschil! Zo knap van u», «Schoon resultaat, harde werker», en «Je ben een topper», lezen we onder meer in de reacties.

View post on Instagram
 

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight