Gillian Anderson aka Dr. Milburn zoekt jouw stomendste seksverhalen voor een nieuw boek

Vandaag vieren we Valentijn en die dag staat natuurlijk helemaal in het teken van romantiek. Dan denk je meteen aan roze hartjes en bloemen, maar ook seks hoort daar uiteraard bij. Geen betere dag dus om het te hebben over het nieuwste project van Gillian Anderson, die je kan kennen als Dr. Jean Milburn uit ‘Sex Education’: een boek boordevol seksuele brieven.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Helemaal nieuw is het idee niet. Anderson haalde haar inspiratie bij een boek van Nancy Friday getiteld ‘My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies’. Dat las ze ter voorbereiding van haar rol als Dr. Jean Milburn en dat liet duidelijk een indruk achter.

Liefste Gillian

De actrice start dus met een nieuw project dat de titel ‘Dear Gillian’ zal krijgen. Concreet kunnen vrouwen van over de hele wereld nog tot 28 februari hun brieven inzenden via de website, epistels waarin ze gevraagd worden om hun meest intieme seksuele fantasieën neer te pennen. De bedoeling is om op die manier een beeld te vormen van seksualiteit anno 2023, een moderne ode aan de liefde als het ware. «Ik wil dat vrouwen van over de hele wered me schrijven en vertellen waaraan ze denken als ze fantaseren over seks», aldus Gillian in een column voor The Guardian.