Hanne en Frits uit ‘Boer zkt Vrouw’ uit elkaar: «Dit was geen makkelijke beslissing»

Hanne Zoomers en Frits Stevens hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat deelde Hanne mee op Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Vorig jaar ging kippenboer Frits (23) op zoek naar de liefde via het programma ‘Boer zkt Vrouw’. Het was al snel duidelijk dat hij een goede klik had met Hanne (24) en uiteindelijk werden ze stapelverliefd op elkaar. Meteen na de opnames trok Hanne zelfs bij Frits in.

Gezamenlijke beslissing

Jammer genoeg is er nu een einde gekomen aan hun relatie. «Frits en ik hebben enkele weken geleden SAMEN besloten om als vrienden uit mekaar te gaan. We hebben een enorm mooie tijd beleefd samen, maar slaan nu elk onze eigen weg in. Dit was geen makkelijke beslissing en we hopen dan ook dat we er allebei de tijd voor krijgen om hier op ons eigen tempo mee om te gaan. Frits, bedankt voor alles, ge zijt ne crème van ne gast. En tot snel hè! Veel liefs», schrijft Hanne op Instagram.

Vriendin voor het leven

Dat ze als vrienden uit elkaar gingen, bewijst ook de reactie van Frits op haar bericht. «Wat een mooie foto van een prachtige tijd die we samen hebben gehad! Bedankt voor alle dingen die we gedaan hebben en die we van mekaar geleerd hebben. Het zal tijd kosten om dit te verwerken. Maar je bent een fantastische meid en een vriendin voor het leven! Bedankt», klinkt het.

Steun

Haar volgers vinden het erg jammer dat ze uit elkaar zijn, maar steunen hen ook. «Wat een treurig nieuws! Het beste voor beide», «Spijtig, jullie waren een geweldig koppel», en «Veel liefde voor jullie», lezen we in de reacties.