Hanne uit ‘Boer zkt Vrouw’ opgenomen in het ziekenhuis: «Bloed stroomde uit mijn oor»

Hanne Zoomers, die we kennen uit ‘Boer zkt Vrouw’, vertoeft momenteel in het ziekenhuis omdat ze met verschillende aandoeningen kampt. «Ik ben bijna nooit ziek, maar duidelijk wel serieus als dat het geval is», zucht ze.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De volgers van Hanne Zoomers kregen gisterenavond een verontrustend bericht te zien op haar Instagram. Ze bleek immers in het ziekenhuis te liggen. «Eindelijk niet naar huis gestuurd met nog zwaardere pijnstillers. De eerste keer dat ik oprecht opgelucht ben dat ik in het ziekenhuis mag blijven. Wat een circus was me dat de afgelopen dagen», schrijft Hanne.

Verschillende ontstekingen

De 25-jarige brunette - die twee jaar geleden de liefde vond bij kippenboer Frits, maar nu samen is met een vrouw - gaf vandaag meer duidelijkheid over haar toestand. «Deze week ben ik meerdere keren naar de dokter geweest en ook naar spoed omdat mijn keel enorm pijn deed, nadien ook mijn oor. Ik werd telkens terug naar huis gestuurd met zwaardere pijnstillers en één keer antibiotica. Nu blijkt dat ik een combinatie van verschillende ontstekingen heb die niet kon worden opgelost met enkel pijnstilling en één keer antibiotica. Hou je vast...», klinkt het.

Paniek

Vervolgens somt ze maar liefst zes verschillende kwaaltjes op. «Keelontsteking, amandelontsteking, sinusitis, doorgang tussen neus en mond ontstoken, oorontsteking, en geperforeerd trommelvlies door de druk. De paniek begon gisteren toch door te slaan toen er letterlijk plasjes bloed uit mijn oor begonnen te komen. Ik ben bijna nooit ziek, maar duidelijk wel serieus als dat het geval is», luidt het.

Rusten

Gelukkig mag ze normaal gezien binnen enkele dagen alweer naar huis. «Dankjewel allemaal voor de berichtjes. Over één à twee dagen zou mijn oor beter moeten zijn. Nu vooral veel rusten, pijnstillers, antibiotica, en gaatjes laten prikken in mijn trommelvlies», besluit ze.