Hanne van K3 bevallen van een jongetje: «Aan alle drie een waterval van geluk»

Hanne Verbruggen, de rosse van K3, is dinsdag in alle rust bevallen van haar eerste kindje. Dat nieuws werd bevestigd door Studio 100 op Instagram, dat meteen ook het geslacht en de naam verklapte: de kleine spruit is een jongetje genaamd Julien.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Julien is het eerste kindje voor Hanne en haar man Jorn. Het K3’tje was normaal uitgerekend voor december, maar is dus iets vroeger ter wereld gekomen.

Studio 100 laat intussen via een persbericht weten dat mama en kind in goede gezondheid verkeren: «Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3'tje werd. Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden», klinkt het bij Hanne.

Ook Julia en Marthe van K3 zijn dolgelukkig met de geboort van kleine Julien. «Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby» aldus Marthe. Julia kan niet wachten om de baby te bezoeken: «Ik kijk er zo naar uit om de baby te zien, want ik heb echt het gevoel dat ik nu tante ben. We hebben ze geduldig wat tijd gegund om het rustig aan te doen, maar nu willen we toch echt wel op babybezoek gaan!»

Hanne laste al enkele weken een K3-pauze in, want ze moest rusten door de zwangerschap. Diede, die vierde werd in ‘K2 zoekt K3’, vervangt haar tijdens de shows. Deze week werd ook het nieuwe album ‘Vleugels’ voorgesteld, dat Marthe en Julia dus samen met een kartonnen versie van Hanne moesten doen.