Hoogzwangere Natalia toont buikje en heeft iets te vieren: «Zo trots op ons» (foto)

Het is weer feest ten huize Natalia Druyts. Ze is immers drie jaar samen met haar vriend. Op Instagram schrijft ze een liefdevolle boodschap voor hem.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Natalia is intussen 32 weken zwanger van haar tweede kindje. Het wordt een zoontje, en dus krijgt Bobbi-Loua (1,5) er in december een broertje bij.

Dankbaar

De 40-jarige zangeres deelde op Instagram enkele foto’s van hun drietjes. Daarop is haar bolle buik al goed te zien. In het bericht is ze vol lof over haar vriend Frederik. «Vandaag vieren we ons driejarig samenzijn. Voorbij gevlogen al, maar tegelijk zó intens en vol dynamiek... (valt dat op?) Maar vooral héél veel liefde en continue groei. Dankbaar dat jij aan mijn zij staat, geen enkel avontuur is je te veel, geen enkel obstakel ga je uit de weg. Ik ben zo trots op jou... op ‘ons’. En daarbij ben je ontpopt tot de beste papa van de wereld! En da’s gemeend vanuit elke cel van mijn lijf. Love you, snollebol», klinkt het.

Felicitaties

Haar volgers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. «Proficiat! Weer een reden voor een feestje», «De liefde straalt van jullie af», en «Prachtige foto's van een prachtig gezin. Proficiat, schattekes!», laten ze onder meer weten.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto's te bekijken.