Imen uit ‘Love Island’ heeft de liefde gevonden en deelt foto van hun tweetjes

Imen, die we nog kennen uit het tweede seizoen van ‘Love Island’, heeft een relatie. Dat maakte ze bekend op Instagram.

Instagram / @imendirie
View post on Instagram
 
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Ze leken een mooi koppel te vormen op ‘Love Island’, totdat Remco toegaf dat hij gevoelens had voor een vrouw in Nederland. Gevolg? Zowel Remco als Imen moesten het datingeiland meteen verlaten.

Knap en schattig

Intussen ligt dat pijnlijke incident alweer een tijdje achter haar en heeft Imen thuis in Nederland een vriendje gevonden. De 26-jarige Nederlandse schone is immers samen met ene Sam. «Op een festival liep ik hem tegen het lijf, en ik ben nooit meer weggegaan bij hem. Hij is lief, leuk, knap en schattig, haha. Hij maakt mij echt super gelukkig», vertelt ze aan LoveReality.

Felicitaties

Ze deelde een kiekje van hun tweetjes op Instagram. Haar volgers zijn enorm blij voor haar. «Het is je zo gegund, lieve Imen», «Heel veel geluk samen!», en «Je verdient het», lezen we onder meer in de reacties.

View post on Instagram
 

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

The Lost King: «Vrouwen moeten dubbel zo hard knokken om hun doel te bereiken»

Van een koningin naar een koning is maar een kleine stap. Na ‘The Queen’ en ‘Victoria & Abdul’ gaat regisseur Stephen Frears voor zijn nieuwe film ‘The Lost King’ nog maar eens te rade bij het Britse koningshuis. De komedie baseert zich op historische feiten en toont hoe een amateur-geschiedkundige alles in het werk stelt om de beenderen van koning Richard III op te sporen... meer dan 500 jaar na zijn dood.

meer Spotlight