Ivan uit ‘De Bachelorette’ breekt met vriendin: «Niet makkelijk met al die aandacht»

Ivan, die (even) het hart van Elke Clijsters veroverde in ‘De Bachelorette’, is niet meer samen met zijn vriendin. Het ging voor hem kennelijk te snel. «Ik voel die drang nog niet», klinkt het.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Ivan Herrero di Miceli deed begin dit jaar mee aan ‘De Bachelorette’ en werd uiteindelijk door Elke Clijsters gekozen. Hun relatie duurde echter maar twee maanden. Niet veel later leerde hij een andere vrouw kennen en begon hij met haar een relatie. Maar na enkele maanden is dat sprookje ook alweer uit.

Niet op dezelfde lijn

De 31-jarige voetballer en deejay vertelt in Story waarom het niet bleef duren. «Na mijn korte relatie met Elke heb ik maandenlang een nieuwe vriendin gehad, maar met al die aandacht voor mij was het niet makkelijk om een goede relatie op te bouwen. Bovendien zaten we toekomstgericht niet op dezelfde lijn. Weet je, vrouwen hebben meestal de wens om te trouwen of een gezin te stichten, wat ik begrijp, maar daar moet je met twee voor zijn. Ik voel die drang nog niet. Het ging ook allemaal wat snel. Het beste is dat we vrienden blijven en ons focussen op onze eigen doelen. Ik ben van de ene in de andere relatie gestapt, het waren twee korte maar passionele relaties. Nu wil ik even alleen zijn en tijd nemen voor mezelf», klinkt het.

Vrouwelijke interesse

Aan vrouwelijke aandacht heeft Ivan in ieder geval geen gebrek. «Ik word dagelijks overstelpt met berichten van vrouwen op sociale media. De meesten zijn dertigplussers en willen mijn aandacht omdat ik op tv kwam, daar reageer ik niet op. Maar als iemand een video vraagt voor een jarige of zieke, doe ik dat met plezier», besluit hij.