Jamie-Lee Six poseert in doorzichtige lingerie voor valentijn: «Maar kijk hoe mooi!»

Jamie-Lee Six maakt op Instagram indruk met een valentijnsshoot waarbij ze in lingerie poseert. «Iedereen wil wel zo’n knappe valentijn», klinkt het in de reacties.

Instagram / @jamieleesix
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Nog 11 keer slapen en het is weer Valentijnsdag. Mocht je nog geen cadeau voor je partner hebben, is het dus dringend tijd om in gang te schieten. Jamie-Lee Six zorgt op Instagram al voor wat inspiratie. De 24-jarige West-Vlaamse influencer, die twee jaar geleden een borstvergroting onderging, hulde zich immers in enkele setjes van het Franse lingerie- en damesmodemerk Etam.

Bewondering

De reacties van haar volgers spreken boekdelen. «Sexy! En wat een mooi lingeriesetje», «Schoonheid», «Maar kijk hoe mooi!», «Iedereen wil wel zo’n knappe valentijn als jou», en «Waauw!», is de algemene teneur.

View post on Instagram
 

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

ZOVEEL procent van de Belgen eet minstens vier keer per week vlees

Meer dan de helft van de Belgen (56%) eet minstens vier keer per week vlees, inclusief gevogelte. De belangrijkste redenen daarvoor zijn de smaak en veelzijdigheid van vlees, de gewoonte om vlees te eten en de voedzaamheid van vlees. Dat blijkt uit een onderzoek van iVox, uitgevoerd in februari 2023 in opdracht van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM).

meer Spotlight