Jana uit ‘Blind Getrouwd’ deelt leuk nieuwtje: «Eindelijk mag ik het vertellen!»

Jana De Bosscher, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, mag zich voortaan ambassadeur noemen van E-Fit, een gloednieuwe fitnessmethode. Dat kondigde ze vol trots aan op Instagram.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Jana De Bosscher zocht vorig jaar via ‘Blind Getrouwd’ de liefde en werd gekoppeld aan Christiaan. Tijdens het beslissingsmoment koos hij ervoor om niet getrouwd te blijven en volgde Jana hem daarin.

Aankondiging

Intussen heeft de 29-jarige kleuterjuf niet stilgezeten en gaf ze haar volgers een sportieve update. «Weten jullie nog dat ik iets leuks ging doen? Wel... Eindelijk mag ik vertellen wat het is! Ik word ambassadeur van E-Fit Waasland. Ik ga jullie meenemen in het verhaal van E-Fit. Zo wil ik de werking, mijn bevindingen én de resultaten delen!», schrijft ze op Instagram.

Efficiënter dan klassieke fitnessessie

E-Fit is een nieuwe fitnessmethode waarbij gebruikgemaakt wordt van ‘Electro Musculaire Stimulatie’ (EMS), elektrische impulsen die zorgen voor tot wel 48 000 spiercontracties in één sessie. Zo’n training zou 18 keer efficiënter zijn dan een klassieke fitnessessie.