Jennifer Lopez lokt verbaasde reacties uit met bikinifoto: «Niet normaal op haar 52ste»

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez krijgt heel wat complimenten op enkele foto’s die ze deelde op Instagram. Haar fans vinden het straf dat ze er op haar leeftijd nog zo fit uitziet.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Jennifer Lopez straalt als nooit tevoren. Of dat komt door haar hernieuwde relatie met de Amerikaanse acteur Ben Affleck (49) of gewoon omdat ze zich goed voelt, niemand weet het zeker.

Bewondering

Gisteren deelde de 52-jarige actrice en zangeres twee foto’s waarop ze trots in bikini poseert. Haar volgers konden hun ogen niet geloven. «Ze ziet er beter uit dan ik op mijn 30ste», «Hoe doet ze het... Ouder dan 50 jaar en kinderen gehad», «Hoe kan zij 52 zijn? Dat is niet normaal», «Dit is gewoonweg perfectie», en «Adembenemend mooi», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Lichaamsdelen vermiste Nederlandse gevonden in Brazilië

In de baai van Guanabara bij de Braziliaanse stad Rio de Janeiro zijn lichaamsdelen gevonden van de Nederlandse Britt Blom (36). Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt berichtgeving daarover van Braziliaanse media. Blom verdween in december vorig jaar op weg naar een feest, waar ze nooit aankwam. Wanneer de resten zijn gevonden, is niet duidelijk.

meer Spotlight