Jens Dendoncker heeft prachtige boodschap voor zijn vriendin Lauren Versnick: «Ontroerend mooi!»

Presentator Jens Dendoncker heeft op Instagram een liefdevolle boodschap voor zijn vriendin Lauren Versnick gedeeld. Hij verwijst ook naar de zware periode waarmee hij een tijdje geleden te maken had.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Een jaar lang heeft Jens Dendoncker geworsteld met depressie en angstaanvallen. De 31-jarige komiek liet zich van november 2020 tot februari 2021 zelfs opnemen om het leven weer met een positieve mindset te kunnen aanvangen. Ook zijn vriendin Lauren Versnick, de 28-jarige dochter van ex-Miss België Lynn Wesenbeek, hielp hem door die donkere periode. Intussen gaat het al een stuk beter met hem.

Onvoorwaardelijke liefde

Speciaal voor valentijn schreef Jens een prachtig bericht voor zijn rots in de branding. «Woorden zullen altijd tekort schieten om uit te drukken hoe graag ik je zie en hoe dankbaar ik je ben. Je bent mijn zon en mijn maan, op de stralendste dag en in de donkerste nacht. Merci om er onvoorwaardelijk voor me te zijn. Ik hou van je», klinkt het op Instagram. Ook Lauren kroop in haar romantische pen. «TEAM ♥ In good times and bad times. I love you», luidt het.

Respect

Hun volgers hebben enorm veel bewondering voor hen. «Zo’n mooie woorden waar je alles in legt wat het leven waard maakt en hoop te hebben als het even minder gaat. Jullie zijn een prachtig koppel», «Dat is zó mooi verwoord», en «Meest échte koppel ooit», lezen we onder meer in de reacties.