Jitske Van de Veire toont hoe haar lichaam veranderd is op twee jaar tijd: «Wat anderen denken is niet belangrijk»

Jitske Van de Veire heeft twee eerlijke foto’s gedeeld waarop te zien is hoe haar lichaam geëvolueerd is sinds 2020. Haar volgers bewonderen haar voor haar moed. «Wat ben je toch een mooie meid. Je bent jezelf en dat is top», klinkt het.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

De 29-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ postte een foto uit 2020 en eentje uit dit jaar. Ze omschrijft op dichterlijke wijze hoe ze met die verandering omgaat. «Dit is geen voor en na. Een lijf verandert en evolueert doorheen jaren. Vertelt een verhaal. Dit lijf is het mijne. Ik omarm het elke dag. Meer of minder. Het is oké. En soms niet. Het blijft zoeken om het te laten passen op mijn hoofd. In mijn hoofd. Lief zijn», schrijft ze erbij.

Steun

Ze krijgt enorm veel respect van haar volgers. «Het enige belangrijke is dat jij jezelf goed vindt en van jouw lichaam houdt, wat anderen denken is niet belangrijk», «Allebei perfect...», «Ik vind beide foto’s wauw! Super sexy vrouwelijk en sensueel en charmant. Beide versies van jou zouden het geen twee keer moeten vragen», «Wat ben je toch een mooie meid. Je bent jezelf en dat is top», «En door andere ogen bekeken is het alleen maar een kwestie van smaak/voorkeur/goesting. Altijd mooi!», lezen we onder meer in de reacties.