Joyce De Troch poseert poedelnaakt in zwembad: «Mooie en gewaagde foto!»

Actrice en presentatrice Joyce De Troch heeft een opvallende foto gedeeld waarop ze in haar blootje - althans zo lijkt het - geniet van een verfrissend zwembad.

Instagram / @joycedetroch
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

’t Is momenteel (veel te) warm voor iedereen. Dan is het zaak om de koelte op te zoeken, en Joyce De Troch deed dat zo op haar eigen manier. Het 48-jarige voormalige Playboy-model opteerde voor een potje naaktzwemmen en deelde een kiekje ervan op Instagram. «My pool is more #blue than yours. My bikini is more #invisible than yours. #skinnydipping (en je moet niet met je neus op de foto gaan plakken, je ziet toch niets)», knipoogt ze erbij.

Zeemeermin

En of haar volgers enthousiast reageren... «Dat is nu eens een mooie foto», «Wat we hier zien, is een prachtige madam», «Haha, zalig», «Wat een leuke foto, Joyce», «Een echte zeemeermin», «Je blijft een bommetje», «Mooie en gewaagde foto», en «Gij durft», klinkt het onder meer.

View post on Instagram
 

Showbizz​

meer Showbizz​

Spotlight

Gasverbruik Vlaamse gezinnen tot 22 procent lager dan vorig jaar

Het gasverbruik van Vlaamse gezinnen daalde de afgelopen wintermaanden opnieuw fors in vergelijking met vorig jaar, tot ruim -22,5 procent in februari. Ook het elektriciteitsverbruik lag 3,5 tot 6,5 procent lager dan in de winter van 2021-2022. Dat blijkt uit cijfers van netbeheerder Fluvius, op basis van anonieme gegevens van de digitale meters.

meer Spotlight