Julia voelt zich niet meer ‘het nieuwtje van K3’: «Ik zit echt heel goed op mijn plek»

Julia Boschman vervolledigt sinds november met Marthe de Pillecyn en Hanne Verbruggen de populaire muziekgroep K3. In een gesprek met het Nederlandse persbureau ANP vertelde ze dat ze zich helemaal op haar plek voelt in de meidengroep: «Ik voel me eigenlijk totaal niet meer het nieuwe lid van K3, maar echt onderdeel van de groep.»

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

Eind vorig jaar verkoos het publiek de Nederlandse Julia Boschman als opvolger van Klaasje Meijer. Onlangs begon haar eerste tournee met de twee andere dames. «De eerste paar shows waren best wel emotioneel. Ik dacht echt: dat ík dit mag doen. Tijdens de eerste show maakte ik nog wel een paar foutjes, ook omdat ik erg nerveus was. Maar ik kom er steeds meer in. Het publiek heeft me ook echt in het hart gesloten», liet ze weten aan ANP.

«Ze hoort er helemaal bij»

Ook de twee collega’s van Julia zijn tevreden over het nieuwe K3-lid. «Je weet van tevoren natuurlijk niet hoe het gaat met een nieuw iemand erbij, die persoon moet er wel in passen. Maar ze hoort er helemaal bij», vertelt Marthe. «Ik werd meteen echt meegenomen en ik zit heel goed op mijn plek», voegde Julia daaraan toe.

Voor Marthe en Hanne was het begin van de nieuwe tournee ook spannend. Niet alleen traden ze nu voor het eerst op met een ander K3’tje, ook was het lang geleden dat de twee op een podium stonden vanwege de coronamaatregelen. «Het is echt geweldig om weer op het podium te staan. Het kwam heel hard binnen toen ik die gezichtjes weer voor de eerste keer zag», zei Hanne daarover.