Julie Vermeire over bijwerkingen na haar vaccinatie: «Stilaan begon het te beteren»

Julie Vermeire heeft zich deze week laten vaccineren tegen het coronavirus. Ze liet zich vrijwillig met Johnson & Johnson inenten. Dat ging goed, al ervaarde ze wel enkele bijwerkingen.

door
Redactie Online
Leestijd 2 min.

De 23-jarige dochter van Jacques Vermeire vertelt op Instagram dat ze nog geen aanvraag had gekregen, maar zich op de wachtlijst van Qvax had gezet en deze week haar prik kreeg.

Uitzweten

Ze kreeg heel veel vragen van volgers over hoe ze zich achteraf voelde. «Toen ik de prik net gekregen had, voelde ik me de hele dag best actief. In de late namiddag begon ik een beetje moe te worden en kreeg ik hoofdpijn. Later op de avond had ik spierpijn, vooral in mijn nek, rug en benen. ’s Nachts heb ik het nog wat uitgezweet. De dag erna had ik ook nog wat hoofdpijn, maar in de namiddag begon dat allemaal stilaan te beteren. Afgelopen nacht heb ik goed geslapen, dus ik voel me vandaag super goed», vertelt ze.

Terug naar een normalere wereld

Julie doet haar verhaal omdat ze het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren. «Ik ben heel blij dat ik gevaccineerd ben omdat ik het gevoel heb dat we eindelijk terug naar een normalere wereld gaan. Ik hoop echt dat dit snel gedaan is. Het heeft lang genoeg geduurd en ik vond het gewoon belangrijk om jullie dit te vertellen. Ik word hier totaal niet voor betaald. Ik vind het gewoon super belangrijk dat je je laat vaccineren. Dat is niet zomaar iets. Ik had daar ook wel stress voor, dat geef ik zeker toe. Daarom dat ik daar graag even over wou praten», besluit ze.