Kat Kerkhofs tegen Dries Mertens: «Mogen wij dan seksuele betrekkingen hebben?» (video)

Kat Kerkhofs volgt het EK van de Belgen met camera in de hand op. In haar eerste vlog zien we dat ze samen met Dries Mertens naar Tubize rijdt om afscheid van hem te nemen.

door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Naast de wedstrijden van de Rode Duivels en de talloze analyses krijgen we tevens een blik achter de schermen via Kat Kerkhofs. De 32-jarige vrouw van aanvaller Dries Mertens (34) filmt zowel haar beleving van het EK in België als de sfeer ter plekke.

Gesticht

In haar eerste vlog rijden ze samen naar het trainingscentrum van de Rode Duivels in Tubeke. Tijdens de autorit vergelijkt Kat het trainingscentrum met het gesticht. Ze vraagt zich dan ook af ze hem nog zal kunnen bezoeken. «Zo raar wat ik nu tegen mensen moet zeggen. Dan zeg ik: ‘Dries kan niet, want hij moet al binnen’. Dat is precies alsof je naar het gesticht gaat. Denk je dat we elkaar gaan mogen zien?», vraagt ze hem. «Ja», verzekert hij haar. «Mogen wij dan seksuele betrekkingen hebben?», wil Kat weten. «Hij gaat niet in de kamer komen kijken», knipoogt Dries, met een duidelijke verwijzing naar trainer Roberto Martínez.

Outfit

Verder geniet Dries van zijn laatste glaasje wijn voor het EK, klaagt Kat over de casual outfit van Dries en hebben ze het ook over Jan Vertonghen die niet tegen zijn verlies kan bij spelletjes.

De video kan je HIER bekijken.